Χαλδαιοπούλου 11α
Φοίνικας, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Γραμμή Άμεσης Βοήθειας:
+30 2313 076143

Η ΔΡΑΣΗ

ΣΙΤΙΣΗ - ΕΝΔΥΣΗ

Η φροντίδα και η στήριξη των παιδιών
Το Στήριγμα Ζωής παρέχει υλικά αγαθά, τρόφιμα, ρουχισμό καθώς και άλλα προϊόντα οικιακής χρήσης σε οικογένειες με παιδιά που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Το σωματείο στηρίζει συστηματικά αυξανόμενο αριθμό τέτοιων οικογενειών με καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία, ή ανάλογα με την περίπτωση υλική βοήθεια.

Ταυτόχρονα συμμετέχει σε ενέργειες παροχής βοήθειας, στήριξης και εκπαίδευσης σε τοπικά κέντρα φιλοξενείας προσφύγων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

ΥΓΕΙΑ

Υγεία των παιδιών
Το δίκτυο εθελοντών γιατρών και νοσηλευτών του Στηρίγματος Ζωής παρέχουν ιατρική φροντίδα στις οικογένειες που στηρίζει το σωματείο. Επιπλέον, με τη βοήθεια δωρητών, το Στήριγμα Ζωής φιλοδοξεί να καλύψει νοσήλεια και ιατρικές επεμβάσεις.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΣΤΗΡΙΞΗ

Η εκπαίδευση των παιδιών
Το Στήριγμα Ζωής φιλοδοξεί να βοηθήσει με διάφορους πρακτικούς τρόπους τις οικογένειες που στηρίζει. Οι τρόποι αυτοί είναι από συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη μέχρι προσφορά προσωπικής φροντίδας, όπως λ.χ. κούρεμα.
"Το Στήριγμα Ζωής φιλοδοξεί να βοηθήσει με διάφορους πρακτικούς τρόπους τις οικογένειες που στηρίζει"

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
Συμμετοχή (ως εθελοντής)
Παροχή Βοήθειας (πχ ρούχα, υπηρεσίες πχ ιατρικές)
Οικονομική Υποστήριξη (τραπ. λογαριασμός)
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ
© Copyright 2022 - All Rights Reserved
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram